لیست چت

نمایش همه

  • الف
  • ب
  • د
  • ج
  • ر
چت با کیمیا

آنلاین

سلام کیمیا چطوری ؟ 8:40
سلام خوبم ممنون تو چطوری ؟ 8:55
منم خوبم، میخواستم بهم یه مشورت بدی ، وقت داری ؟ 9:00
آره وقتم آزاده ، چیشده ؟ 9:05
میخوام کارم رو توسعه بدم ، به نظرت برای فروش بیشتر چه فاکتورهایی مهمه؟ 9:07
تا حالا با مشاورهای کسب و کار صحبت کردی ؟ 9:10
نه هنوز 9:12
سلام کیمیا چطوری ؟ 8:40
سلام خوبم ممنون تو چطوری ؟ 8:55
منم خوبم، میخواستم بهم یه مشورت بدی ، وقت داری ؟ 9:00
آره وقتم آزاده ، چیشده ؟ 9:05
میخوام کارم رو توسعه بدم ، به نظرت برای فروش بیشتر چه فاکتورهایی مهمه؟ 9:07
تا حالا با مشاورهای کسب و کار صحبت کردی ؟ 9:10
نه هنوز 9:12
اعلان ها

نمایش همه

  • شخصی
  • ام
  • اجتماعی
  • مح
  • شخصی
  • ال
  • آت
یادداشت ها

یادداشت جدیدی بنویس

سلام ، خوش اومدی !

اینجا قسمت جزئیات پست های قالب هست

آرزو حسینی

برنامه نویس

hello@email.com

ایمیل

150

دنبال کنندگان

140

دنبال شوندگان

45

دیدگاه ها
هایلایت های امروز

پیتزا پپرونی کلاسیک

اگر از طرفدارای پیتزای تند هستین ، بهتون پیشنهاد میدم پیتزا پپرونی ایتالیایی سولیکو با سس مخصوصش رو اصلا از دست ندین .

پست های اخیر
جدیترین پست ها
image
چیز برگر خانگی

برای خیلی از مردم دنیا همبرگر یکی از دلچسب ترین غذاهای آماده و فست فودی به حساب میاد. ترکیب یک لایه گوشتی ضخیم همراه با پنیر و سس می تونه اشتهای هر فردی رو تحریک کنه.

image
سمبوسه با خمیر یوفکا

اگه از من بپرسین از جذاب ترین خوراکی های که خیلی آسون و سریع باشه چیه بهتون میگم سمبوسه.

image
مافین سوسیس و تخم مرغ

در خوشمزه بودن و معروفیت سوسیس تخم مرغ که شکی نیست. در این مطلب یه مدل جدید از سوسیس تخم مرغ رو میذارم که یه گزینه عالی برای سینی فینگرفود هست.

پیتزا پپرونی کلاسیک

برای درست کردن این غذای خوشمزه اول فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم بشه. نان پیتزا پمینا را در قالب پیتزا بزارین.

بعد با سس مارینارا (طرز تهیه رو در ادامه توضیح میدم) سطح خمیر رو بپوشونید.برای سس پیتزا همه مواد سس رو داخل ماهیتابه بریزید و با هم تفت بدین تا داغ بشن و کمی مزه همو بگیرین. چون این پیتزا باید تند باشه بهتره فلفلش رو به اندازه کافی بریزین. سس رو روی خمیر پخش کنید بهتره یک سانت دور خمیر خالی بمونه تا بعد از پخت پیتزا شکیل تر باشه.

بعد زیتون رو که حلقه ای بریدین ، فلفل سبز حلقه ای برش شده و به مقدار دلخواه پنیر پیتزا رو روی خمیر پخش کنید و حلقه‌های پپرونی سولیکو رو روی سطح پیتزا بچینید.

پیتزا را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار بذارین تا هم خمیر بپزه و هم پنیر آب بشه و پنج دقیقه آخرم گریلو روشن کنید تا پنیر طلایی بشه. و در این مدت هر چند دقیقه یکبار به اون سر بزنید. معمولا بعد از ۲۵ دقیقه پیتزا آماده است. نوش جونتون !

نظر بدین